Bakker Betonwaren

Al meer dan 25 jaar specialist op begraafplaats, park en tuin.

Home » Asbestemming bovengronds » Columbarium met natuursteen bekleed

Columbarium met natuursteen bekleed

Beton en natuursteen zijn een prachtige en klassieke combinatie. In plaats van een volledig betonnen urnenmuur, kunnen wij onze betonnen urnenmuren ook bekleden met natuursteen. Op de foto’s aan de linkerzijde ziet u een voorbeeld van de Kwadracette urnennissen, omlijnd door graniet. Er zijn echter meer toepassingen mogelijk. Zoekt u een mooi gedenkmonument voor uw begraafplaats? Wij denken graag met u mee.

Waarom een asbestemming met natuursteen?

Voor onze urnenmuren maken wij vaak gebruik van natuursteen. Natuursteen is een natuurlijk, levend en uniek product. Dit gaat heel goed samen met de industriële uitstraling van beton. Daarnaast kan natuursteen glanzend worden opgeleverd, wat prachtig staat naast een mat product als beton.

Samenstelling asbestemming met natuursteen

Er zijn verschillende combinaties mogelijk voor een urnenmuur met natuursteen. In veel gevallen worden individuele urnennissen afgesloten met een sluitplaat van natuursteen. Daarnaast kan een urnenmuur ook worden bekleed met natuursteen. U kunt kiezen voor een steensoort die past bij de omgeving van uw begraafplaats en de overige gedenkmonumenten die hier al aanwezig zijn.

Kwaliteit

Onze Kwadracette urnennissen zijn van een kwaliteit B45. Het beton is voorzien van bewapening om de nis te beschermen tegen vorstschade. De nissen kunnen met iedere gewenste steensoort worden bekleed.

Bakker Betonwaren