Bakker Betonwaren

Al meer dan 25 jaar specialist op begraafplaats, park en tuin.

Home » Asbestemming bovengronds » Kwadracette urnennis

Kwadracette urnennis

Met de Kwadracette urnennis kunt u uw eigen urnenmuur of columbarium creëren. De nissen kunnen in eindeloos veel verschillende opstellingen worden opgebouwd. Ze kunnen eenvoudig op een sokkel worden opgestapeld, maar ze kunnen ook worden ingemetseld of in een steenkorf worden gewerkt.

Waarom de kwadracette urnennis?

De kwadracette urnennis onderscheidt zich op verschillende manieren van standaard betonnen urnennissen. Ten eerste heeft de kwadracette minder brede randen aan de voorzijde. Hierdoor oogt de nis minder grof en massief. De slanke randen zijn dan ook gemaakt om in het zicht te blijven. In de nis kunnen houten latjes bevestigd, waar een natuurstenen afsluitplaat tegen bevestigd kan worden.

De Kwadracette nis heeft daarnaast extra veel ruimte voor de afsluitplaat. Zelfs met twee asbussen kan de afsluitplaat tot ongeveer 17 centimeter naar binnen geplaatst worden. Zo blijft er genoeg ruimte voor bloemen, een beeldje of een ander aandenken.

Samenstelling kwadracette urnennis

De slanke facetranden geven de kwadracette zijn stijlvolle uitstraling. De nis is uit één deel gestort, waardoor er geen sprake is van naden.

Kwaliteit

Onze Kwadracette urnennissen zijn van een kwaliteit B45. Het beton is voorzien van een vezelbewapening om de nis te beschermen tegen vorstschade.

De Kwadracette urnennis is te mooi om in te metselen en uit het zicht te verdwijnen. Bent u op zoek naar een nis die volledig uit het zicht gaat? Of bent u op zoek naar een nis op maat? Neem dan contact met ons op. Bakker Betonwaren biedt u altijd een oplossing.

Onderdeel van de Memodes® productlijn.

 

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over de Kwadracette urnennis?

Bakker Betonwaren