Bakker Betonwaren

Al meer dan 25 jaar specialist op begraafplaats, park en tuin.

Home » Asbestemming bovengronds » Schanskorven urnenwand

Schanskorven urnenwand

Een urnenmuur gemaakt van schanskorven is een mooie moderne asbestemming voor op de begraafplaats. De schanskorven kunnen in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes gemaakt worden en gevuld met verschillende steensoorten.

Waarom een urnenwand met schanskorven?

Een urnenwand met schanskorven is een mooie en originele asbestemming. Steenkorven zijn net zo sterk als beton of natuursteen en gaan dus lang mee. U bent flexibel in het ontwerp, u kunt namelijk zelf de afmetingen en het vulmateriaal kiezen. Vaak wordt gekozen voor gebroken natuursteen, maar de korven kunnen ook gevuld worden met keien of ander materiaal. De combinatie van natuurlijke stenen met industriële korven geeft een stijlvol effect. 

Samenstelling urnenwand met schanskorven

Een urnenwand met schanskorven is opgebouw uit gaaspanelen, gevuld met stenen, waarin urnennissen zijn geplaatst. Onze extra smalle Kwadracette urnennissen zijn prachtig in combinatie met grote grove stenen. Een schanskorven urnenwand is altijd maatwerk, hierdoor kunnen wij de perfecte opstelling maken voor uw begraafplaats. Op de foto’s aan de linkerzijde ziet u een relatief hoge urnenmuur met drie nissen boven elkaar. Het is echter ook mogelijk om een muur te vormen met een enkele rij urnennissen. 

Kwaliteit

Onze Kwadracette urnennissen zijn van een kwaliteit B45. Het beton is voorzien van een vezelbewapening om de nis te beschermen tegen vorstschade. De gaaspanelen zijn gemaakt van staal, hierdoor gaan ze jarenlang mee en hebben ze weinig onderhoud nodig. 

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over de schanskorven urnenwand?

Bakker Betonwaren