Bakker Betonwaren

Al meer dan 25 jaar specialist op begraafplaats, park en tuin.

Home » Urnenkelder » Kunststof urnenkelder

Kunststof urnenkelder

De kunststof urnenkelder wordt gekozen door klanten die de kelder zelf, zonder hijsmiddelen, willen plaatsen. Door het lichte gewicht is de kunststof urnenkelder gemakkelijk te plaatsen. De kunststof kelder is alleen geschikt voor gebruik boven het grondwaterpeil en onder het maaiveld.

Waarom de kunststof urnenkelder?

De kunststof urnenkelder wordt vaak gekozen vanwege het lichte gewicht. Een kunststof kelder is praktisch, omdat hij zonder hijsmiddelen geplaatst kan worden. Bakker Betonwaren heeft echter meer opties wanneer u op zoek bent naar een eenvoudig zelf te plaatsen urnenkelder.

Als alternatief raden wij onze klanten de Subterra of Maaiveld urnenkelder aan. Deze urnenkelders zijn voorzien van een betonnen rand, maar zijn nog steeds veilig te plaatsen zonder hijsvoorziening. Alle losse onderdelen wegen niet meer dan 23 kilo per stuk. Deze kelders maken gebruik van de voordelen van beide materialen. Het beton houdt de kelder op zijn plaats, terwijl het geheel veilig door u geplaatst kan worden. 

Samenstelling kunststof urnenkelder

De kunststof urnenkelder is vierkant en wordt afgesloten met een kunststof deksel. Op de kelder kan desgewenst een betonnen lessenaar geplaatst worden. Op de deksel wordt de gedenkplaat bevestigd. De kunststof urnenkelder biedt plek aan vier asbussen.

Kwaliteit

De kunststof urnenkelder is gemaakt van gerecycled kunststof. Na (her)gebruik is dit materiaal ook geschikt om te recyclen.

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over de kunststof urnenkelder?

Bakker Betonwaren