Bakker Betonwaren

Al meer dan 25 jaar specialist op begraafplaats, park en tuin.

Home » Urnenkelder » Urnenkelder 50×50 cm

Betonnen urnenkelder

Een betonnen urnenkelder is de beste optie voor begraafplaatsen waar het grondwater hoog staat. Een urnenkelder die volledig van beton is, is zwaar genoeg om niet op het grondwater te ‘drijven’. De betonnen urnenkelder is een duurzame en stevige optie als basis voor een urnengraf.

Waarom de betonnen urnenkelder?

Onze universele betonnen urnenkelder biedt plaats aan maximaal 4 asbussen. De kelder is geschikt voor vier asbussen met een hoogte tot 45 cm en een doorsnede van 25 cm.

De betonnen urnenkelder wordt afgesloten met een betonnen deksel. U kunt kiezen uit een rechte deksel of een schuin aflopende deksel. In het geval van een schuin aflopende deksel wordt deze op een lessenaar geplaatst. Op de deksel kan de gedenkplaat van natuursteen op bevestigd worden.

Samenstelling betonnen urnenkelder

De betonnen urnenkelder kan in lichtgrijs of antraciet beton worden geleverd. De kelder bestaat uit 1 deel en kan indien gewenst met hijsvoorziening worden geleverd. Hierdoor kunnen de kelders gemakkelijker geplaatst worden. Het gewicht van deze kelder is ongeveer 50 kg.  

Kwaliteit

Onze betonnen urnenkelders zijn van een kwaliteit B45. Het beton is voorzien van een vezelbewapening om de kelder te beschermen tegen vorstschade. Onze kelders worden standaard geleverd met twee RVS schroefhulzen, inclusief RVS antidiefstalbouten.

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over de betonnen urnenkelder?

Bakker Betonwaren