Bakker Betonwaren

Al meer dan 25 jaar specialist op begraafplaats, park en tuin.

Home » Urnenkelder » Urnenkelder systeem InTalud

Urnenkelder Intalud

Regelmatig komen we op begraafplaatsen ophogingen en (natuurlijke) hoogteverschillen in het terrein tegen. Met de Intalud urnenkelder kunt u deze ruimte benutten, die anders ongebruikt zou blijven. Doordat de kelder op gelijke hoogte geplaatst wordt als de grond ervoor, houdt de Intalud het midden tussen ondergronds en bovengronds bijzetten. De Intalud kelder is een co-creatie met landschapsarchitect Ada Wille.

Waarom de Intalud urnenkelder?

De Intalud urnenkelder biedt plaats aan twee asbussen. De Intalud Maxi is de vergrote variant van de Intalud. Deze is geschikt voor vier asbussen. De Intalud Maxi is ook geschikt wanneer nabestaanden twee sierurnen willen begraven. De kelder is geschikt voor urnen met een hoogte tot 28 cm en een doorsnede van 19 cm.

De Intalud urnenkelder is beschikbaar in lichtgrijs, antraciet of terracotta beton. De roodbruine kleur gaat natuurlijk op in het landschap en kan goed gecombineerd worden met een gedenkplaat in een warme kleur. De Intalud kelder kan afgesloten worden met een gedenkplaat in een steensoort naar keuze. Voor de afsluitplaat is plaats voor bloemen en andere memorabilia.

Samenstelling Intalud urnenkelder

De Intalud urnenkelder kan in drie kleuren beton worden gemaakt. In de kelder wordt een kunststof asbushouder meegestort. Na de grafrustperiode kan de kelder geruimd worden en direct opnieuw gebruikt.

Kwaliteit

De Intalud urnenkelders zijn gemaakt van beton, kwaliteit > C35. Het beton is voorzien van een vezelbewapening om de kelder te beschermen tegen vorstschade. De kelder zelf is gemaakt van gerecycled kunststof, dat later eventueel ook gerecycled kan worden. Onze kelders worden standaard geleverd met twee RVS schroefhulzen, inclusief RVS antidiefstalbouten.

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over urnenkelder SubTerra?

Bakker Betonwaren