Bakker Betonwaren

Al meer dan 25 jaar specialist op begraafplaats, park en tuin.

Home » Asbestemming ondergronds » Urnenkelder systeem Maaiveld

Urnenkelder systeem Maaiveld

De Maaiveld® urnenkelders zijn net als de SubTerra® bedoeld voor duurzame bijzettingen van asbussen. U hebt de keuze uit drie standaardvormen: honingraat, vierkant en rechthoek.

De Maaiveld urnenkelder is een model dat zich leent, om met de bovenkant net beneden of gelijk aan het maaiveld te plaatsen. Dit type urnenkelder wordt dikwijls gekozen om onderhoudsredenen zodat maaiwerkzaamheden gemakkelijker uitgevoerd kunnen worden.

De urnenkelder is opgebouwd uit een kunststof urnenkelder die in een betonring bevestigd wordt. Deze is af te sluiten met een betondeksel waarop de gedenkplaat gemonteerd kan worden. Deze combinatie biedt bij het plaatsen hetzelfde voordeel als de andere types. De lichte onderdelen zijn samen zwaar genoeg om de grondwaterdruk te weerstaan. Met deze constructie verlicht u de werkzaamheden van uw medewerkers wanneer u de plaatsing zelf uitvoert.

Een complete kelder wordt standaard geleverd met twee rvs schroefhulzen, incl. rvs antidiefstalbouten.

Beschikbaar in lichtgrijs of antraciet beton en is af te maken met een natuurstenen afsluiting in een steensoort naar keuze.

De Maaiveld® urnenkelder biedt plaats aan twee asbussen. De Maaiveld® Maxi is de vergrote versie, geschikt voor maximaal vier asbussen.

Onderdeel van de Memodes® productlijn.