Bakker Betonwaren

Al meer dan 25 jaar specialist op begraafplaats, park en tuin.

Home » Grafkelders » Flexibel grafkeldersysteem

Flexibel grafkeldersysteem PBS

Soms is een standaard grafkelder niet geschikt voor uw begraafplaats. Voor een breder en/of dieper graf is ons flexibel grafkeldersysteem het meest geschikt. Wanneer een echtpaar bijvoorbeeld graag naast elkaar begraven wil worden, in plaats van boven elkaar, is dit systeem de beste keuze.

Waarom het flexibel grafkeldersysteem PBS?

Deze grafkelder wordt opgebouwd uit losse delen. Het voordeel hiervan is dat de grafkelder is diverse opstellingen kan worden opgebouwd. Hierdoor is naast elkaar begraven ook mogelijk. Een ander voordeel is dat met dit systeem ook moeilijk bereikbare begraafplaatsen toegankelijk zijn. Vrijwel iedere plek is te bereiken.

Het flexibel grafkelder systeem van de PBS® productlijn is een strak ogend ontwerp en wordt altijd gewit en met carrara grind op de bodem opgeleverd.

Kwaliteit

Onze kelders zijn gemaakt van hoogwaardige zelfdichtende beton, kwaliteit C-45/C-55. Het gehele proces van produceren tot plaatsen gebeurt in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij de beste en snelste service bieden. Wij plaatsen de grafkelders met eigen hijsmaterieel. Ook wanneer de begraafplaats moeilijk toegankelijk is met een vrachtwagen zorgen wij voor een passende oplossing.

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over het flexibel grafkeldersysteem?

Bakker Betonwaren