Bakker Betonwaren

Al meer dan 25 jaar specialist op begraafplaats, park en tuin.

Home » Grafkelders » Grafkelder met grafsleden

Grafkelder met grafsleden

Een grafkelder met grafsleden wordt vaak gekozen voor algemeen begraven. Ook voor graven met een kortere grafduur kan de kelder met grafsleden worden gekozen. Een grafkelder met grafsleden kan voor een tot vier personen worden gebruikt.

Waarom een grafkelder met grafsleden?

Deze grafkelder onderscheidt zich door de kunststof bak die aan iedere grafruimte is toegevoegd. Dit maakt het gemakkelijker om het graf na de grafrust te ruimen.

De grafkelder met grafsleden wordt vanwege het gemak van het ruimen gekozen voor algemeen begraven.

Samenstelling grafkelder met tussenplaten

Deze grafkelder bestaat uit een vaste bak, eventueel meerdere kelderringen en een deksel. De bodem en onderste laag bestaan uit een deel. Per grafruimte wordt een grafslede van gerecycled pvc geplaatst. Hierdoor kan de ruiming gemakkelijk en hygiënisch worden uitgevoerd.

Alle grafkelders kunnen optioneel van binnen worden gewit of betegeld. Onder in de kelder kan wit carrara grind en balkjes, waarop de kelder rust, worden aangebracht.  

Kwaliteit

Onze kelders zijn gemaakt van hoogwaardige zelfdichtende beton, kwaliteit C-45/C-55. Het gehele proces van produceren tot plaatsen gebeurt in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij de beste en snelste service bieden. Wij plaatsen de grafkelders met eigen hijsmaterieel. Ook wanneer de begraafplaats moeilijk toegankelijk is met een vrachtwagen zorgen wij voor een passende oplossing.

Eigenschappen

  • Afmetingen: zie tekening.
  • Gewicht kelderring met vaste bodem: 1580 kg
  • Gewicht kelderring: 1015 kg
  • Gewicht deksel: 450 kg

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over de grafkelder met grafsleden?

Bakker Betonwaren