Bakker Betonwaren

Al meer dan 25 jaar specialist op begraafplaats, park en tuin.

Home » Honingraat urnenmuur

Honingraat urnenmuur

De honingraat urnenmuur is een tijdloos vormgegeven columbarium. Niet voor niets is dit model een van de meest gekozen urnenmuren. De mogelijkheid om zelf precies het aantal nissen te kiezen maakt de honingraat een zeer flexibel systeem. Heeft u op een later moment behoefte aan uitbreiding van uw honingraat? Ook dat kan! Door nissen toe te voegen creëert u extra ruimte in het columbarium.

Waarom een honingraat urnenmuur?

De honingraat urnenmuur bestaat uit een combinatie van zeshoekige nissen. Het mooie van de honingraat is dat u met ieder denkbaar aantal nissen allerlei combinaties kunt bedenken. Dit is afhankelijk van de begraafplaats en de gedenkmonumenten die hier al aanwezig zijn. Zo kan een lange lage muur gevormd worden, maar u kunt ook verder de hoogte in.

De honingraat urnenmuur kan worden afgewerkt met natuursteen. De nissen kunnen worden voorzien van natuursteen afsluitplaten die gegraveerd kunnen worden.

Samenstelling honingraat urnenmuur

De nissen zijn leverbaar met gesloten of open achterzijde. Aan de voorzijde kunnen afsluitplaten bevestigd worden in een sponning of met antidiefstalschroeven. Een nis biedt plek voor 2 asbussen.

De muur kan gemonteerd worden op gemetselde muren, op sokkels of direct op de grondplaten. Met dit flexibele systeem is het ontwerp aan iedere omgeving aan te passen. Ook is het mogelijk om een bestaande honingraat urnenmuur verder uit te breiden met meer nissen.

Kwaliteit

De elementen worden uitgevoerd in beton B35, klasse II. In de kleine details, zoals de zorgvuldige afwerking van kanten en hoeken, vindt u de jarenlange ervaring terug. Zowel voor levering als voor het monteren en plaatsen van een honingraat urnenmuur kunt u bij ons terecht. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een correcte opbouw en montage. Onze betonnen urnenmuren zijn laag in onderhoud. Met minimaal onderhoud staat een honingraat urnenmuur jarenlang mooi op uw begraafplaats.

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over de honingraat urnenmuur?

Bakker Betonwaren