Bakker Betonwaren

Al meer dan 25 jaar specialist op begraafplaats, park en tuin.

Home » Asbestemming bovengronds » Curva columbarium

Curva columbarium

Steeds meer begraafplaatsen zijn op zoek naar een meer kleinschalige manier van gedenkplekken aanbieden. De Curva urnenmuur heeft een ronde vorm en is ruim opgezet. Hierdoor gaat het gedenkmonument organisch op in de omgeving. 

Waarom een Curva columbarium

Het Curva columbarium kan in verschillende opstellingen worden gebouwd. Hierdoor is het een columbarium dat op veel begraafplaatsen goed tot zijn recht komt. Bent u benieuwd of de Curva ook  voor uw begraafplaats geschikt is? Wij denken graag met u mee. Het ontwerpen, voorbereiden en bouwen kunt u aan ons toevertrouwen.

Samenstelling Curva columbarium

Het curva columbarium heeft een diameter van negen meter. Op betonnen sokkels worden een of twee lagen van vijf enkele urnennissen geplaatst. De elementen kunnen in cirkels of bogen geplaatst worden. Twee Curva elementen rondom een boom, zoals te zien op de foto’s, vormen een mooi geheel.

De Curva urnenmuur kan gemaakt worden in lichtgrijs of antraciet beton. De afsluitplaten kunnen gemaakt worden in een steensoort naar keuze.

Kwaliteit

De halfronde urnennissen hebben een grootte van 30 centimeter hoog en 40 centimeter diep. De nissen worden geplaatst op een betonnen sokkel. De sokkel staat op een plint, die op het fundament is geplaatst.

Voor de nissen, op de brede sokkel, is ruimte om bloemen of andere voorwerpen ter nagedachtenis te plaatsen.

Onderdeel van de Memodes® productlijn.

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over het Curva columbarium?

Bakker Betonwaren