Bakker Betonwaren

Al meer dan 25 jaar specialist op begraafplaats, park en tuin.

Home » Asbestemming bovengronds » Hilversum urnenmuur

Hilversum urnenmuur

Een strak ontwerp, klassiek beton en granieten accenten: dat onderscheidt de urnenmuur Hilversum van andere urnenmuren. De eenvoudige vormgeving geeft dit model een krachtige uitstraling.

Waarom de Hilversum urnenmuur?

Drie monoliete betonelementen vormen samen met de granieten elementen de urnenmuur Hilversum. In de urnennissen passen twee sierurnen. De afsluitplaten kunnen vooraf, of pas na bijzetting worden geplaatst. De nissen zijn ruim, waardoor er voor de afsluitplaat ruimte blijft voor bloemen of een mooi aandenken.

Samenstelling Hilversum urnenmuur

De Hilversum urnenmuur kan uit verschillende modules worden opgebouwd. U heeft daarom keuze uit een dubbele variant, met nissen aan beide zijden, of een enkele variant. De enkele variant kan aan de achterkant worden afgesloten, maar kan ook open gelaten worden.

De Hilversum Urnenmuur wordt geleverd in lichtgrijs of antraciet beton. Voor de nissen kunnen afsluitplaten gemaakt worden in een natuursteensoort naar keuze.

De modules worden op sokkels van beton geplaatst en rondom voorzien van granieten voetplaten. Het is ook mogelijk om de granieten accenten achterwege te laten en te kiezen voor antraciet beton.

Kwaliteit

Hoogwaardige materialen vormen de basis voor het betonmengsel. Naast een mechanische verdichting zorgen toeslagstoffen voor een optimaal dichte beton. Daardoor is het monument minder gevoelig voor algvorming en vuilaanslag. Onderhoud blijft hierdoor beperkt. Tussen de individuele nissen bestaan geen voegen. Dit draagt bij aan het strakke ontwerp.

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over de Hilversum urnenmuur?

Bakker Betonwaren