Bakker Betonwaren

Al meer dan 25 jaar specialist op begraafplaats, park en tuin.

Home » Asbestemming bovengronds » Kebon columbarium

Kebon urnenmuur

Het Kebon columbarium heeft als belangrijke eigenschap extra grote urnennissen. De driehoekige elementen kunnen op verschillende manieren worden geplaatst, waardoor u een speelse opstelling creëert.

Waarom een Kebon columbarium?

Aan de voorkant van de nis is deze 75 centimeter breed. Door de grote afmeting van de nis beschikken nabestaanden over veel ruimte voor individuele gedenken. Bij gebruik van afsluitplaten kunnen meerdere asbussen worden bijgezet. Zonder afsluitplaten kunnen twee sierurnen geplaatst worden. In beide gevallen blijft er, voor de sierurnen of afsluitplaat, nog ruimte voor bloemen en andere memorabilia.

Samenstelling Kebon columbarium

De betonnen modules kunnen op verschillende manieren worden opgebouwd. De opstelling EnRonde, waarbij zes modules in een cirkel aan elkaar worden bevestigd, biedt 24 urnennissen op vijf vierkante meter. Ondanks de efficiëntie ervaren bezoekers meer dan voldoende privacy, dankzij de opstelling.

Opstelling DemiRonde bestaat uit drie modules die in een halve cirkel tegen een muur geplaatst kunnen worden. Daarnaast kunnen ook langwerpige opstellingen worden gevormd door modules tegen elkaar te plaatsen. Wij denken graag met u mee over de meest passende opstelling voor uw locatie.

Kwaliteit

De beton voor een Kebon columbarium is van >C35 kwaliteit. De nissen worden gestort als geheel, in kolommen van drie of vier nissen hoog. Hierdoor bestaan er geen horizontale voegen tussen de nissen. Het fundament voor een Kebon urnenmuur is afhankelijk van de bodemsamenstelling en het totale gewicht van de opstelling. Ter indicatie: opstelling EnRonde met 24 nissen weegt 3.100 kilo.

Onderdeel van de Memodes® productlijn.

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over de Kebon urnenmuur?

Bakker Betonwaren