Bakker Betonwaren

Al meer dan 25 jaar specialist op begraafplaats, park en tuin.

Home » Grafkelders » Grafkelder met tussenplaten

Grafkelder met tussenplaten

De meest gekozen grafkelder is de grafkelder met tussenplaten, voor één, twee of drie personen. Deze kelder is voorzien van een of meerdere ringen waarop begraven kan worden.

Waarom een grafkelder met tussenplaten?

Een kelder met tussenplaten wordt gekozen wanneer meer dan een persoon in een kelder wordt begraven. Een betonnen grafkelder kan snel geplaatst worden, doordat deze ter plekke uit verschillende onderdelen wordt samengesteld.

Een kelder met tussenplaten is het meest geschikt voor langere grafduur. Voor algemeen begraven, of voor graven met een kortere grafduur is een grafkelder met grafsleden het meest geschikt.

Samenstelling grafkelder met tussenplaten

Een grafkelder met tussenplaten bestaat uit een losse bodem, een kelderring en een deksel. Bij meerdere lagen komen er een, twee of drie ringen bij. Tussen de lagen worden afsluitplaatjes geplaatst.

Alle grafkelders kunnen optioneel van binnen worden gewit of betegeld. Onderin de kelder kan wit carrara grind en balkjes, waarop de kelder rust, worden aangebracht.

Kwaliteit

Onze kelders zijn gemaakt van hoogwaardige zelfdichtende beton, kwaliteit C-45/C-55. Het gehele proces van produceren tot plaatsen gebeurt in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij de beste en snelste service bieden. Wij plaatsen de grafkelders met eigen hijsmaterieel. Ook wanneer de begraafplaats moeilijk toegankelijk is met een vrachtwagen zorgen wij voor een passende oplossing.

Eigenschappen

  • Afmetingen: Zie tekening.
  • Gewicht bodem: 324 kg
  • Gewicht kelderring: 550 kg
  • Gewicht per afsluitplaatje (7 in totaal): 19 kg
  • Gewicht deksel: 440 kg

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over de grafkelder met tussenplaten?

Bakker Betonwaren